
Chicken Tonight Ajam Bali
Met paprika
- Is een kant-en-klare traditionele Indonesische saus
- Op basis van tomaat en ketjap
- Met paprika en waterkastanjes
- Snelle en eenvoudige maaltijd
Koop nu
Chicken Tonight Ajam Bali
Met paprika

- Is een kant-en-klare traditionele Indonesische saus
- Op basis van tomaat en ketjap
- Met paprika en waterkastanjes
- Snelle en eenvoudige maaltijd
Koop nu
Beschrijving
Chicken Tonight ajam bali Is een kant-en-klare frisse traditionele Indonesische saus. Deze roerbaksaus is op basis van tomaat en ketjap, met paprika en waterkastanjes. Daarnaast kan je makkelijk zelf, naar eigen smaak, verse ingrediënten toevoegen en hiermee variëren. De Chicken Tonight ajam bali saus is goed te combineren met rijst of bami.
Ingrediënten
water, groenten 14% (ui 5,7%, wortel 5,0%, bamboe scheuten 2,9%), suiker, atjar tampoer 6,8% (witte kool, water, suiker, ui, wortel, paprika, azijn, zout), geconcentreerde tomatenpuree 6,7%*, glucosestroop, fructosestroop, gemodificeerd maïszetmeel, ananassap concentraat, kruidenazijn, SOJASAUS (water, SOJABONEN, TARWE, zout), melasse, zout, natuurlijke aroma’s (bevat TARWE), gember, verdikkingsmiddel: xanthaangom, azijn, TARWEZETMEEL. *komt overeen met 38% verse tomaten.
Voedingswaarden
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
per 100g | per portie 128g | % | |
Energie | 230 kJ / 55 kcal | 294 kJ / 70 kcal | 4% |
Vetten | < 0,5 g | < 0,1 g | < 1% |
Waarvan: Verzadigde verzuren | < 0,1 g | < 0,1 g | < 1% |
Koolhydraten | 12 g | 15 g | 6% |
Waarvan: Suikers | 8,5 g | 10 g | 11% |
Voedingsvezel | 1,1 g | 1,4 g | |
Eiwitten | 1 g | 1,3 g | 3% |
Zout | 1,3 g | 1,7 g | 28% |
per 100g | per portie 133g | % | |
Energie | 230kJ / 55 kcal | 466 kJ / 133 kcal | 4% |
Vetten | < 0,5 g | < 0,1 g | < 1% |
Waarvan: Verzadigde verzuren | < 0,1 g | < 0,1 g | < 1% |
Koolhydraten | 12 g | 15 g | 6% |
Waarvan: Suikers | 8,5 g | 10 g | 11% |
Voedingsvezel | 1,1 g | 1,4 g | |
Eiwitten | 1 g | 1,3 g | 3% |
Zout | 1,3 g | 1,7 g | 28% |

Bereidingswijze voor 3 à 4 personen:
Zelf toevoegen: kipfilet
- Snijd 400g kipfilet in kleine blokjes.
- Verhit margarine of olie in een hapjespan of wok.
- Bak de kipfilet op hoog vuur aan.
- Voeg de Ajam Balisaus toe en verwarm het geheel onder af en toe roeren gedurende 3 tot 4 minuten op een middelhoog vuur.
- Serveer uw gerecht met rijst.

Groente tips:
- Voeg vlak voor het serveren 125 gram taugé toe.
- Bak een 200 gram gekookte sperziebonen mee met de kip.
- Bak een 250 gram Oosterse wokgroenten mee met de kip.

Bereidingswijze voor 3 à 4 personen:
Zelf toevoegen: kipfilet
- Snijd 400g kipfilet in kleine blokjes.
- Verhit margarine of olie in een hapjespan of wok.
- Bak de kipfilet op hoog vuur aan.
- Voeg de Ajam Balisaus toe en verwarm het geheel onder af en toe roeren gedurende 3 tot 4 minuten op een middelhoog vuur.
- Serveer uw gerecht met rijst.

Groente tips:
- Voeg vlak voor het serveren 125 gram taugé toe.
- Bak een 200 gram gekookte sperziebonen mee met de kip.
- Bak een 250 gram Oosterse wokgroenten mee met de kip.