Easy Veggie Tonight Ras el Hanout

met rijst en kastanjechampignons

Bereidingstijd

15 Minuten

Niveau

Eenvoudig

Voor

2 – 3 personen

Ingrediënten voor 2-3 personen

  • 1 pot Easy Veggie Tonight Ras el Hanout
  • 150 gram zilvervliesrijst of bruine rijst
  • 10 gram doperwten
  • 100 gram gesneden kastanjechampignons
  • handje gesneden bosui
  • 10 gram peterselie

TIP! Probeer ook eens met een vleesvervanger zoals plantaardige kipstukjes.

 

Bereiding:

Stap 1

Kook de volkorenrijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar

Stap 2

Verwarm de Ras el Hanout saus onder af en toe roeren gedurende 3 tot 4 minuten op middelhoog vuur.

Stap 3

Bak de champignons aan op hoog vuur. Voeg de doperwten toe.

Stap 4

Verdeel de rijst en de saus over 2 borden, maak de Ras el hanout af met de champignons en doperwten. Garneer af met peterselie.

Ingrediënten voor 2-3 personen

  • 1 pot Easy Veggie Tonight Ras el Hanout
  • 150 gram zilvervliesrijst of bruine rijst
  • 10 gram doperwten
  • 100 gram gesneden kastanjechampignons
  • handje gesneden bosui
  • 10 gram peterselie

TIP! Probeer ook eens met een vleesvervanger zoals plantaardige kipstukjes.

]

Stap 1

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar

]

Stap 2

Verwarm de Ras el Hanout saus onder af en toe roeren gedurende 3 tot 4 minuten op middelhoog vuur.

]

Stap 3

Bak de champignons aan op hoog vuur. Voeg de doperwten toe.

 

]

Stap 4

Verdeel de rijst en de saus over 2 borden, maak de Ras el hanout af met de champignons en doperwten. Garneer af met peterselie.

Deel dit recept met vrienden