Easy Veggie Tonight Ras el Hanout
met rijst en kastanjechampignons
Bereidingstijd
15 Minuten
Niveau
Eenvoudig
Voor
2 – 3 personen
Ingrediënten voor 2-3 personen
- 1 pot Easy Veggie Tonight Ras el Hanout
- 150 gram zilvervliesrijst of bruine rijst
- 10 gram doperwten
- 100 gram gesneden kastanjechampignons
- handje gesneden bosui
- 10 gram peterselie
TIP! Probeer ook eens met een vleesvervanger zoals plantaardige kipstukjes.
Bereiding:

Stap 1
Kook de volkorenrijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar

Stap 2
Verwarm de Ras el Hanout saus onder af en toe roeren gedurende 3 tot 4 minuten op middelhoog vuur.

Stap 3
Bak de champignons aan op hoog vuur. Voeg de doperwten toe.

Stap 4
Verdeel de rijst en de saus over 2 borden, maak de Ras el hanout af met de champignons en doperwten. Garneer af met peterselie.
Ingrediënten voor 2-3 personen
- 1 pot Easy Veggie Tonight Ras el Hanout
- 150 gram zilvervliesrijst of bruine rijst
- 10 gram doperwten
- 100 gram gesneden kastanjechampignons
- handje gesneden bosui
- 10 gram peterselie
TIP! Probeer ook eens met een vleesvervanger zoals plantaardige kipstukjes.
Stap 1
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar
Stap 2
Verwarm de Ras el Hanout saus onder af en toe roeren gedurende 3 tot 4 minuten op middelhoog vuur.
Stap 3
Bak de champignons aan op hoog vuur. Voeg de doperwten toe.
Stap 4
Verdeel de rijst en de saus over 2 borden, maak de Ras el hanout af met de champignons en doperwten. Garneer af met peterselie.