Chicken Tonight Ajam Pangang

Chicken Tonight Ajam Pangang

Bereidingstijd

25 Minuten

Niveau

Eenvoudig

Voor

2 personen

Bereidingstijd

25 Minuten

Niveau

Eenvoudig

Voor

2 personen

Ingrediënten voor 2 personen

  • 60 gram sugarsnaps geblancheerd
  • 30 gram roomboter
  • 4 kleine aardappeltjes gekookt
  • 4 drumsticks
  • 1/2 pot Chicken Tonight Ajam Pangang
  • 3 tomaatjes gesneden

Erbij:

  • ½. Komkommer
  • 3.Eetlepels sushiazijn
  • 2.Eetlepels gembersiroop
  • ½. Rode peper fijngesneden
  • Zout en peper naar smaak

Bereiding:

Stap 1

Zout de drumsticks en bak ze in een droge pan

Stap 2

Mooi goudbruin in ca 20 minuten, regelmatig draaien

Stap 3

Eerst het vuur hoog en na de goede kleur zachtjes bakken, in de oven of op het vuur (Oven 150 graden)

Stap 4

Na 20 minuten de roomboter toevoegen, en nog 5 minuten mee laten bakken.

Stap 5

Voeg dan de saus, gesneden aardappelen en de sugarsnaps toe en warm het geheel op.

Stap 6

Laat het nog een paar minuutjes doorwarmen en serveer het op een schaal of verdeel het over 2 borden.

Stap 7

Garneer met de tomaatjes

Stap 8

Snij als laatste de komkommer heel fijn in plakjes of schijfjes.

Stap 9

Maak aan met zout, peper, de azijn en de gembersiroop

Stap 10

Bestrooi met de peper en serveer erbij.

Bereiding:

Ingrediënten voor 2 personen

  • 60 gram sugarsnaps geblancheerd
  • 30 gram roomboter
  • 4 kleine aardappeltjes gekookt
  • 4 drumsticks
  • 1/2 pot Chicken Tonight Ajam Pangang
  • 3 tomaatjes gesneden

Erbij:

  • ½. Komkommer
  • 3.Eetlepels sushiazijn
  • 2.Eetlepels gembersiroop
  • ½. Rode peper fijngesneden
  • Zout en peper naar smaak
]

Stap 1

Zout de drumsticks en bak ze in een droge pan

]

Stap 2

Mooi goudbruin in ca 20 minuten, regelmatig draaien
]

Stap 3

Eerst het vuur hoog en na de goede kleur zachtjes bakken, in de oven of op het vuur (Oven 150 graden)
]

Stap 4

Na 20 minuten de roomboter toevoegen, en nog 5 minuten mee laten bakken.
]

Stap 5

Voeg dan de saus, gesneden aardappelen en de sugarsnaps toe en warm het geheel op.
]

Stap 6

Laat het nog een paar minuutjes doorwarmen en serveer het op een schaal of verdeel het over 2 borden.
]

Stap 7

Garneer met de tomaatjes
]

Stap 8

Snij als laatste de komkommer heel fijn in plakjes of schijfjes.
]

Stap 9

Maak aan met zout, peper, de azijn en de gembersiroop
]

Stap 10

Bestrooi met de peper en serveer erbij.

Groente tips:

  • Bak eens een in stukjes gesneden ui mee met de kip.
  • Bak eens een in stukken gesneden paksoi mee met de kip.
  • Meng plakjes tomaat met taugé en serveer het al salade bij het gerecht.

Deel dit recept met vrienden