Chicken Tonight Ajam Pangang
met drumsticks
Bereidingstijd
25 Minuten
Niveau
Eenvoudig
Voor
2 personen
Ingrediënten voor 2 personen
- 60 gram sugarsnaps geblancheerd
- 30 gram roomboter
- 4 kleine aardappeltjes gekookt
- 4 drumsticks
- 1/2 pot Chicken Tonight Ajam Pangang
- 3 tomaatjes gesneden
Erbij:
- ½. Komkommer
- 3.Eetlepels sushiazijn
- 2.Eetlepels gembersiroop
- ½. Rode peper fijngesneden
- Zout en peper naar smaak
Bereiding:
Stap 1
Zout de drumsticks en bak ze in een droge pan.
Stap 2
Mooi goudbruin in ca 20 minuten, regelmatig draaien.
Stap 3
Eerst het vuur hoog en na de goede kleur zachtjes bakken, in de oven of op het vuur (Oven 150 graden).
Stap 4
Na 20 minuten de roomboter toevoegen, en nog 5 minuten mee laten bakken.
Stap 5
Voeg dan de saus, gesneden aardappelen en de sugarsnaps toe en warm het geheel op.
Stap 6
Laat het nog een paar minuutjes doorwarmen en serveer het op een schaal of verdeel het over 2 borden.
Stap 7
Garneer met de tomaatjes.
Stap 8
Snij als laatste de komkommer heel fijn in plakjes of schijfjes.
Stap 9
Maak aan met zout, peper, de azijn en de gembersiroop.
Stap 10
Bestrooi met de peper en serveer erbij.
Ingrediënten voor 2 personen
- 60 gram sugarsnaps geblancheerd
- 30 gram roomboter
- 4 kleine aardappeltjes gekookt
- 4 drumsticks
- 1/2 pot Chicken Tonight Ajam Pangang
- 3 tomaatjes gesneden
- 1 zak kroepoek
Erbij:
- ½. Komkommer
- 3.Eetlepels sushiazijn
- 2.Eetlepels gembersiroop
- ½. Rode peper fijngesneden
- Zout en peper naar smaak
Stap 1
Stap 2
Mooi goudbruin in ca 20 minuten, regelmatig draaien.
Stap 3
Eerst het vuur hoog en na de goede kleur zachtjes bakken, in de oven of op het vuur (Oven 150 graden).
Stap 4
Na 20 minuten de roomboter toevoegen, en nog 5 minuten mee laten bakken.
Stap 5
Voeg dan de saus, gesneden aardappelen en de sugarsnaps toe en warm het geheel op.
Stap 6
Laat het nog een paar minuutjes doorwarmen en serveer het op een schaal of verdeel het over 2 borden.
Stap 7
Garneer met de tomaatjes.
Stap 8
Snij als laatste de komkommer heel fijn in plakjes of schijfjes.
Stap 9
Maak aan met zout, peper, de azijn en de gembersiroop.
Stap 10
Bestrooi met de peper en serveer erbij.