Chicken Tonight Tandoori
met kip, kikkererwten, lente-ui en peper
Bereidingstijd
15 Minuten
Niveau
Eenvoudig
Voor
2 personen
Ingrediënten voor 2 personen
- 1 pot Chicken Tonight Tandoori (ongeveer een halve pot)
- 1 klein blikje/potje kikkererwten
- ½ rode paprika in stukjes gesneden
- 1 eetlepel fijngesneden lente ui
- ½ fijngesneden Japeleno peper
- 30 gram boter of olie
- 2 kipfilets in kleine stukjes gesneden
- 100 gram gekookte rijst
Bereiding:

Stap 1
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.

Stap 2
Bak de fijngesneden paprika in de boter of olie.

Stap 3
Voeg de in stukjes gesneden kip na 1 minuut toe en bak het totdat het gaar is.

Stap 4
Voeg vervolgens de kikkererwten (zonder vocht) en de Tandoori saus toe.

Stap 5
Verwarm het geheel onder af en toe roeren gedurende 3 tot 4 minuten op middelhoog vuur.

Stap 6
Serveer met de warme rijst.

Stap 7
Garneer met de rauwe peper en de lente ui.

Stap 8
Serveer eventueel met een salade.
Ingrediënten voor 2 personen
- 1 pot Chicken Tonight Tandoori (ongeveer een halve pot)
- 1 klein blikje/potje kikkererwten
- ½ rode paprika in stukjes gesneden
- 1 eetlepel fijngesneden lente ui
- ½ fijngesneden Japeleno peper
- 30 gram boter of olie
- 2 kipfilets in kleine stukjes gesneden
- 100 gram gekookte rijst
Stap 1
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.
Stap 2
Bak de fijngesneden paprika in de boter of olie.
Stap 3
Voeg de in stukjes gesneden kip na 1 minuut toe en bak het totdat het gaar is.
Stap 4
Voeg vervolgens de kikkererwten (zonder vocht) en de Tandoori saus toe.
Stap 5
Verwarm het geheel onder af en toe roeren gedurende 3 tot 4 minuten op middelhoog vuur.
Stap 6
Serveer met de warme rijst.
Stap 7
Garneer met de rauwe peper en de lente ui.
Stap 8
Serveer eventueel met een salade.