Chicken Tonight Tandoori

met kip, kikkererwten, lente-ui en peper

Bereidingstijd

15 Minuten

Niveau

Eenvoudig

Voor

2 personen

Ingrediënten voor 2 personen

  • 1 pot Chicken Tonight Tandoori (ongeveer een halve pot)
  • 1 klein blikje/potje kikkererwten
  • ½ rode paprika in stukjes gesneden
  • 1 eetlepel fijngesneden lente ui
  • ½ fijngesneden Japeleno peper
  • 30 gram boter of olie
  • 2 kipfilets in kleine stukjes gesneden
  • 100 gram gekookte rijst

Bereiding:

Stap 1

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.

Stap 2

Bak de fijngesneden paprika in de boter of olie.

Stap 3

Voeg de in stukjes gesneden kip na 1 minuut toe en bak het totdat het gaar is.

Stap 4

Voeg vervolgens de kikkererwten (zonder vocht) en de Tandoori saus toe.

Stap 5

Verwarm het geheel onder af en toe roeren gedurende 3 tot 4 minuten op middelhoog vuur.

Stap 6

Serveer met de warme rijst.

Stap 7

Garneer met de rauwe peper en de lente ui.

Stap 8

Serveer eventueel met een salade.

Ingrediënten voor 2 personen

  • 1 pot Chicken Tonight Tandoori (ongeveer een halve pot)
  • 1 klein blikje/potje kikkererwten
  • ½ rode paprika in stukjes gesneden
  • 1 eetlepel fijngesneden lente ui
  • ½ fijngesneden Japeleno peper
  • 30 gram boter of olie
  • 2 kipfilets in kleine stukjes gesneden
  • 100 gram gekookte rijst
]

Stap 1

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.

]

Stap 2

Bak de fijngesneden paprika in de boter of olie.

]

Stap 3

Voeg de in stukjes gesneden kip na 1 minuut toe en bak het totdat het gaar is.

]

Stap 4

Voeg vervolgens de kikkererwten (zonder vocht) en de Tandoori saus toe.

]

Stap 5

Verwarm het geheel onder af en toe roeren gedurende 3 tot 4 minuten op middelhoog vuur.

]

Stap 6

Serveer met de warme rijst.

]

Stap 7

Garneer met de rauwe peper en de lente ui.

]

Stap 8

Serveer eventueel met een salade.

Deel dit recept met vrienden