Chicken Tonight Hawaï
met verse ananas en paprika
Bereidingstijd
15 Minuten
Niveau
Eenvoudig
Voor
4 personen
Ingrediënten voor personen
- 1 pot Chicken Tonight Hawaï
- 1 bakje verse ananas
- 1 rode peper
- 2 el azijn
- 2 el suiker
- 300 gram bruine rijst
- 1 bosui
- 1 rode paprika
- 1 winterpeen
- 4 el gebrande en gezouten cashewnoten
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Stap 1
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.
Stap 2
Snij rode peper en de groene helft van de bosui in ringen en snij de rode paprika en winterpeen in repen.
Stap 3
Bak de grote stukken ananas bruin, voeg dan de rode pepersuiker en azijn toe. Laat het vocht in koken totdat het stroperig is.
Stap 4
Bak/Wok de grote stukken bos ui, winterwortel en paprika op hoog vuur in een andere pan.
Stap 5
Voeg na 5 minuten de Chicken Tonight Hawai toe en laat 5 minuten stoven.
Stap 6
Schep de gekookte rijst, de saus en de warme pittige ananas op een bord en bestrooi met de cashewnoten en fijngesneden bosui.
Ingrediënten voor 4 personen
- 1 pot Chicken Tonight Hawaï
- 1 bakje verse ananas
- 1 rode peper
- 2 el azijn
- 2 el suiker
- 300 gram bruine rijst
- 1 bosui
- 1 rode paprika
- 1 winterpeen
- 4 el gebrande en gezouten cashewnoten
- 2 eetlepels olie
Stap 1
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.
Stap 2
Snij rode peper en de groene helft van de bosui in ringen en snij de rode paprika en winterpeen in repen.
Stap 3
Bak de grote stukken ananas bruin, voeg dan de rode pepersuiker en azijn toe. Laat het vocht in koken totdat het stroperig is.
Stap 4
Bak/Wok de grote stukken bos ui, winterwortel en paprika op hoog vuur in een andere pan.
Stap 5
Voeg na 5 minuten de Chicken Tonight Hawai toe en laat 5 minuten stoven.
Stap 6
Schep de gekookte rijst, de saus en lauwwarme pittige ananas op een bord en bestrooi met de cashewnoten en fijngesneden bos ui