Chicken Tonight Hawaï

met verse ananas en paprika

Bereidingstijd

15 Minuten

Niveau

Eenvoudig

Voor

4 personen

Ingrediënten voor  personen

  • 1 pot Chicken Tonight Hawaï
  • 1 bakje verse ananas
  • 1 rode peper
  • 2 el azijn
  • 2 el suiker
  • 300 gram bruine rijst
  • 1 bosui 
  • 1 rode paprika 
  • 1 winterpeen
  • 4 el gebrande en gezouten cashewnoten
  • 2 eetlepels olie

Bereiding:

Stap 1

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.

Stap 2

Snij rode peper en de groene helft van de bosui in ringen en snij de rode paprika en winterpeen in repen.

Stap 3

Bak de grote stukken ananas bruin, voeg dan de rode pepersuiker en azijn toe. Laat het vocht in koken totdat het stroperig is.

Stap 4

Bak/Wok de grote stukken bos ui, winterwortel en paprika op hoog vuur in een andere pan.

Stap 5

Voeg na 5 minuten de Chicken Tonight Hawai toe en laat 5 minuten stoven.

Stap 6

Schep de gekookte rijst, de saus en de warme pittige ananas op een bord en bestrooi met de cashewnoten en fijngesneden bosui.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 pot Chicken Tonight Hawaï
  • 1 bakje verse ananas
  • 1 rode peper
  • 2 el azijn
  • 2 el suiker
  • 300 gram bruine rijst
  • 1 bosui
  • 1 rode paprika
  • 1 winterpeen
  • 4 el gebrande en gezouten cashewnoten
  • 2 eetlepels olie
]

Stap 1

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.

]

Stap 2

Snij rode peper en de groene helft van de bosui in ringen en snij de rode paprika en winterpeen in repen.

]

Stap 3

Bak de grote stukken ananas bruin, voeg dan de rode pepersuiker en azijn toe. Laat het vocht in koken totdat het stroperig is.

]

Stap 4

Bak/Wok de grote stukken bos ui, winterwortel en paprika op hoog vuur in een andere pan.

]

Stap 5

Voeg na 5 minuten de Chicken Tonight Hawai toe en laat 5 minuten stoven.

]

Stap 6

Schep de gekookte rijst, de saus en lauwwarme pittige ananas op een bord en bestrooi met de cashewnoten en fijngesneden bos ui

Deel dit recept met vrienden