Chicken Tonight Tandoori
met geroosterde bloemkool en snel naanbrood
Bereidingstijd
30 Minuten
Niveau
Eenvoudig
Voor
3-4 personen
Ingrediënten voor 3-4 personen
- 1 pot Tandoori van Chicken Tonight
- 200 gram zelfrijzend bakmeel
- 150 gram yoghurt
- Snuf zout
- 2 el olie
- 1 bloemkool
- 1 tl garam masala
- Koriander
- Optioneel: rijst
Bereiding:
Stap 1
Verhit de oven voor op 200 graden.
Stap 2
Meng intussen het zelfrijzend bakmeel met de yoghurt en een snuf zout. Kneed tot je een samenhangend deeg hebt en laat 15 minuten rusten.
Stap 3
Snij de bloemkool in kleine roosjes en breng op smaak met garam masala. Rooster 20 minuten in de oven, tot de bloemkool goudbruin en gaar is.
Stap 4
Verdeel het deeg in 4 gelijke porties, rol elke portie op een bebloemd aanrecht uit tot een dunne lap en smeer in met olie. Bak in een hete koekenpan aan beide kanten aan, ongeveer 30 seconden tot een minuut per kant. Herhaal met de rest.
Stap 5
Verhit de Easy Chicken Tonight Tandoori en voeg hier de geroosterde bloemkool aan toe. Garneer met koriander en serveer met de naan en eventueel rijst.
Ingrediënten voor 3-4 personen
- 1 pot Tandoori van Chicken Tonight
- 200 gram zelfrijzend bakmeel
- 150 gram yoghurt
- Snuf zout
- 2 el olie
- 1 bloemkool
- 1 tl garam masala
- Koriander
- Optioneel: rijst
Stap 1
Verhit de oven voor op 200 graden.
Stap 2
Meng intussen het zelfrijzend bakmeel met de yoghurt en een snuf zout. Kneed tot je een samenhangend deeg hebt en laat 15 minuten rusten.
Stap 3
Snij de bloemkool in kleine roosjes en breng op smaak met garam masala. Rooster 20 minuten in de oven, tot de bloemkool goudbruin en gaar is.
Stap 4
Verdeel het deeg in 4 gelijke porties, rol elke portie op een bebloemd aanrecht uit tot een dunne lap en smeer in met olie. Bak in een hete koekenpan aan beide kanten aan, ongeveer 30 seconden tot een minuut per kant. Herhaal met de rest.
Stap 5
Verhit de Easy Chicken Tonight Tandoori en voeg hier de geroosterde bloemkool aan toe. Garneer met koriander en serveer met de naan en eventueel rijst.