Chicken Tonight Tandoori

Vegetarisch

Chicken Tonight Tandoori

Vegetarisch

Bereidingstijd

15 Minuten

Niveau

Eenvoudig

Voor

4 personen

Bereidingstijd

15 Minuten

Niveau

Eenvoudig

Voor

4 personen

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 pot Tandoori van Chicken Tonight
  • 1 blik of pot kikkererwten ca. 150 gram
  • 300 gram pompoen in stukjes gesneden
  • 2 eetlepels olie
  • 1 eetlepel blaadjes koriander
  • 300 gram gekookte rijst, warm serveren
  • 4 Chapati of tortilla’s

Salade van Pompoen en sinaasappel:

  • 300 gram pompoen stukjes
  • 2 sinaasappels
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 12 mini tomaatjes

Bereiding:

Stap 1

Bak de stukjes pompoen in de olie

Stap 2

Voeg na 10 minuten de Tandoorisaus toe

Stap 3

Voeg vervolgens de kikkererwten toe

Stap 4

Laat het geheel nog 5 minuten stoven

Stap 5

Dien op en bestrooi met de korianderblaadjes

Stap 6

Eet dit met de warme Chapati en rijst

Salade van Pompoen en sinaasappel

Stap 1

Kook de stukjes pompoen gaar

Stap 2

Rasp 1 sinaasappel zijn schil

Stap 3

Snij de beide sinaasappels in plakjes of partjes

Stap 4

Verdeel de pompoen en sinaasappel over 4 borden

Stap 5

Besprenkel het overgebleven vocht over de borden

Stap 6

Besprenkel met olijfolie

Stap 7

Verdeel de tomaatjes over de borden

Stap 8

Daarna met de rasp van de sinaasappel

Stap 9

Serveer bij de Chicken Tonight Tandoori

Bereiding:

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 pot Tandoori van Chicken Tonight
  • 1 blik of pot kikkererwten ca. 150 gram
  • 300 gram pompoen in stukjes gesneden
  • 2 eetlepels olie
  • 1 eetlepel blaadjes koriander
  • 300 gram gekookte rijst, warm serveren
  • 4 Chapati of tortilla’s

Salade van Pompoen en sinaasappel:

  • 300 gram pompoen stukjes
  • 2 sinaasappels
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 12 mini tomaatjes
]

Stap 1

Bak de stukjes pompoen in de olie

]

Stap 2

Voeg na 10 minuten de Tandoorisaus toe

]

Stap 3

Voeg vervolgens de kikkererwten toe

]

Stap 4

Laat het geheel nog 5 minuten stoven

]

Stap 5

Dien op en bestrooi met de korianderblaadjes

]

Stap 6

Eet dit met de warme Chapati en rijst

Salade van Pompoen en sinaasappel

]

Stap 1

Kook de stukjes pompoen gaar

]

Stap 2

Rasp 1 sinaasappel zijn schil

]

Stap 3

Snij de beide sinaasappels in plakjes of partjes

]

Stap 4

Verdeel de pompoen en sinaasappel over 4 borden

]

Stap 5

Besprenkel het overgebleven vocht over de borden

]

Stap 6

Besprenkel met olijfolie

]

Stap 7

Verdeel de tomaatjes over de borden

]

Stap 8

Daarna met de rasp van de sinaasappel

]

Stap 9

Serveer bij de Chicken Tonight Tandoori

Groente tips:

  • Bak eens een in stukjes gesneden rode paprika mee.
  • Voeg tegelijk met de saus een klein blikje maïskorrels toe.
  • Serveer een tomatensalade bij het gerecht.

Deel dit recept met vrienden