Chicken Tonight Kerrie
met bloemkool en Vadouvan kruiden
Bereidingstijd
25 Minuten
Niveau
Eenvoudig
Voor
2 personen
Ingrediënten voor 2 personen
- 1 pot Easy Chicken Tonight Kerrie
- 1 kleine bloemkool
- 1 eetlepel Vadouvan kruiden
- 1 klein blikje maïs
- 1 klein blikje kikkererwten
- 1 bol Buffalo mozzarella
- Handjevol vers gebrande cashewnoten
- 150 gram rijst
- Takje munt
- 4 eetlepels olijfolie
Bereiding:
Stap 1
- Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.
- Verwarm de oven voor op 180 °C
Stap 2
- Snijd de bloemkool in grove stukken.
- Kook de bloemkool even in gezouten water (2 min.).
- Leg vervolgens de stukken bloemkool op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.
- Bestrooi de bloemkool ruim met Vadouvan en plaatst deze daarna circa 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Stap 3
- Verwarm de Easy Chicken Tonight Kerrie saus.
- Voeg op het eind, wanneer de saus warm is de maïs en kikkererwten toe.
Stap 4
- Serveer de saus in een schaal.
- Haal vervolgens de bloemkoolroosjes uit de oven en schep deze over in de saus.
Stap 5
- Snijd de mozzarella in stukjes en voeg deze toe aan de saus.
- Zet het geheel nog 10 minuten in de oven en serveer met de rijst.
- Strooi als laatste de cashewnoten samen met de muntblaadjes over de bloemkool-kerrie.
Stap 6
- TIP: als tegenhanger kun je er stukjes brood met harissa bij serveren, eventueel met gedroogde tomaat.
Ingrediënten voor 2 personen
- 1 pot Easy Chicken Tonight Curry
- 1 kleine bloemkool
- 1 eetlepel Vadouvan kruiden
- 1 klein blikje maïs
- 1 klein blikje kikkererwten
- 1 bol Buffalo mozzarella
- Handjevol vers gebrande cashewnoten
- 150 gram rijst
- Takje munt
- 4 eetlepels olijfolie
Stap 1
- Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.
- Verwarm de oven voor op 180 °C
Stap 2
- Snijd de bloemkool in grove stukken.
- Kook de bloemkool even in gezouten water (2 min.).
- Leg vervolgens de stukken bloemkool op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.
- Bestrooi de bloemkool ruim met Vadouvan en plaatst deze daarna circa 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Stap 3
- Verwarm de Easy Chicken Tonight Curry saus.
- Voeg op het eind, wanneer de saus warm is de maïs en kikkererwten toe.
Stap 4
- Serveer de saus in een schaal.
- Haal vervolgens de bloemkoolroosjes uit de oven en schep deze over in de saus.
Stap 5
- Snijd de mozzarella in stukjes en voeg deze toe aan de saus.
- Zet het geheel nog 10 minuten in de oven en serveer met de rijst.
- Strooi als laatste de cashewnoten samen met de muntblaadjes over de bloemkoolcurry.
Stap 6
- TIP: als tegenhanger kun je er stukjes brood met harissa bij serveren, eventueel met gedroogde tomaat.