Chicken Tonight Kerrie

met zoete aardappel en kip

Bereidingstijd

20 Minuten

Niveau

Eenvoudig

Voor

2 personen

Ingrediënten voor 2 personen

  • 1 pot Easy Chicken Tonight Kerrie
  • 500 gram zoete aardappel
  • 2 kipfilets
  • 50 gram taugé
  • 50 gram gebrande hazelnoten
  • 1 eetlepel fijngesneden bosui

Bereiding:

Stap 1

Schil de zoete aardappels en snijd in stukjes.

Stap 2

Bestrooi de kipfilets rondom met kipkruiden. Verhit twee eetlepels boter of olie in een pan en bak de kipfilets in ca. 12 minuten bruin bakken, af en toe keren.

Stap 3

Kook de zoete aardappel stukjes ongeveer 8 minuten totdat ze gaar zijn.

Stap 4

Bak de hazelnoten kort aan in de pan met een beetje boter of olie. Zet dan het vuur laag. 

Stap 5

Giet de zoete aardappel af en voeg samen met de Easy Chicken Tonight Kerrie toe aan de hazelnoten. Laat het geheel nog 5 minuten stoven.

Stap 6

Schep de saus in twee diepe borden, leg de kipfilets erbij en garneer af met de bosui en taugé. 

Ingrediënten voor 2 personen

  • 1 pot Easy Chicken Tonight Kerrie
  • 500 gram zoete aardappel
  • 2 kipfilets
  • 50 gram taugé
  • 50 gram gebrande hazelnoten
  • 1 eetlepel fijngesneden bosui
]

Stap 1

Schil de zoete aardappels en snijd in stukjes.

]

Stap 2

Bestrooi de kipfilets rondom met kipkruiden. Verhit twee eetlepels boter of olie in een pan en bak de kipfilets in ca. 12 minuten bruin bakken, af en toe keren.

]

Stap 3

Kook de zoete aardappel stukjes ongeveer 8 minuten totdat ze gaar zijn.

]

Stap 4

Bak de hazelnoten kort aan in de pan met een beetje boter of olie. Zet dan het vuur laag.

]

Stap 5

Giet de zoete aardappel af en voeg samen met de Easy Chicken Tonight Kerrie toe aan de hazelnoten. Laat het geheel nog 5 minuten stoven.

]

Stap 6

Schep de saus in twee diepe borden, leg de kipfilets erbij en garneer af met de bosui en taugé.

Deel dit recept met vrienden