Chicken Tonight Kerrie
met zoete aardappel en kip
Bereidingstijd
20 Minuten
Niveau
Eenvoudig
Voor
2 personen
Ingrediënten voor 2 personen
- 1 pot Easy Chicken Tonight Kerrie
- 500 gram zoete aardappel
- 2 kipfilets
- 50 gram taugé
- 50 gram gebrande hazelnoten
- 1 eetlepel fijngesneden bosui
Bereiding:

Stap 1
Schil de zoete aardappels en snijd in stukjes.

Stap 2
Bestrooi de kipfilets rondom met kipkruiden. Verhit twee eetlepels boter of olie in een pan en bak de kipfilets in ca. 12 minuten bruin bakken, af en toe keren.

Stap 3
Kook de zoete aardappel stukjes ongeveer 8 minuten totdat ze gaar zijn.

Stap 4
Bak de hazelnoten kort aan in de pan met een beetje boter of olie. Zet dan het vuur laag.

Stap 5
Giet de zoete aardappel af en voeg samen met de Easy Chicken Tonight Kerrie toe aan de hazelnoten. Laat het geheel nog 5 minuten stoven.

Stap 6
Schep de saus in twee diepe borden, leg de kipfilets erbij en garneer af met de bosui en taugé.

Ingrediënten voor 2 personen
- 1 pot Easy Chicken Tonight Kerrie
- 500 gram zoete aardappel
- 2 kipfilets
- 50 gram taugé
- 50 gram gebrande hazelnoten
- 1 eetlepel fijngesneden bosui
Stap 1
Schil de zoete aardappels en snijd in stukjes.
Stap 2
Bestrooi de kipfilets rondom met kipkruiden. Verhit twee eetlepels boter of olie in een pan en bak de kipfilets in ca. 12 minuten bruin bakken, af en toe keren.
Stap 3
Kook de zoete aardappel stukjes ongeveer 8 minuten totdat ze gaar zijn.
Stap 4
Bak de hazelnoten kort aan in de pan met een beetje boter of olie. Zet dan het vuur laag.
Stap 5
Giet de zoete aardappel af en voeg samen met de Easy Chicken Tonight Kerrie toe aan de hazelnoten. Laat het geheel nog 5 minuten stoven.
Stap 6
Schep de saus in twee diepe borden, leg de kipfilets erbij en garneer af met de bosui en taugé.