Chicken Tonight Saté 

van kipdijfilet met maïs

Bereidingstijd

20 Minuten

Niveau

Eenvoudig

Voor

2 personen

Ingrediënten voor 2 personen

  • 1 Pot Chicken Tonight Saté
  • 2 kipdijfilets
  • 1 blikje mais
  • 50 cc kokosmelk
  • 2 eetlepels ketjap
  • Sap van een halve limoen
  • 2 eetlepels gembernat
  • 1 eetlepel sesamolie

Maak van de laatste 4 ingrediënten een dressing

Bereiding:

Stap 1

  • Snijd de kipdijfilets in kleine reepjes.
  • Zet ze vast op een saté prikker (de prikkers even een uurtje in water leggen (tegen verbranden).

Stap 2

  • Bak of rooster de saté spiesjes.
  • Op het eind even insmeren met de ketjap/gember/limoen/sesamolie dressing.

Stap 3

  • De maïs opwarmen en mengen met de kokosmelk.
  • Warm de Easy Chicken Tonight Saté op volgens de aanwijzing op de verpakking en serveer deze apart alsmede de dressing.

Stap 4

  • Eventueel kan er rijst bij geserveerd worden. 
  • Eet smakelijk.

Ingrediënten voor 2 personen

  • 1 Pot Chicken Tonight Saté
  • 2 kipdijfilets
  • 1 blikje mais
  • 50 cc kokosmelk
  • 2 eetlepels ketjap
  • Sap van een halve limoen
  • 2 eetlepels gembernat
  • 1 eetlepel sesamolie

Maak van de laatste 4 ingrediënten een dressing

Stap 1

||divi||400″ icon_color=”#9d1160″ image_icon_background_color=”#9d1160″ icon_placement=”left” image_icon_width=”20px” admin_label=”1″ _builder_version=”4.15″ header_font=”Bodega sans Black|||on|||||” header_font_size=”30px” body_font=”Serenity Medium||||||||” body_text_color=”#9d1160″ body_font_size=”20px” image_icon_custom_padding=”8px|8px|8px|8px|false|false” custom_margin=”|||-230px|false|false” custom_margin_tablet=”|||0px|false|false” custom_margin_phone=”” custom_margin_last_edited=”on|desktop” custom_padding=”||25px|0px|false|false” border_radii_image=”on|100%|100%|100%|100%” icon_font_size=”20px” use_circle=”on” circle_color=”#9d1160″ global_colors_info=”{}” image_icon_background_color__sticky_enabled=”#7EBEC5″ image_icon_background_color__sticky=”#7EBEC5″]

  • Snijd de kipdijfilets in kleine reepjes.
  • Zet ze vast op een saté prikker (de prikkers even een uurtje in water leggen (tegen verbranden).

Stap 2

||divi||400″ icon_color=”#9d1160″ image_icon_background_color=”#9d1160″ icon_placement=”left” image_icon_width=”20px” admin_label=”2″ _builder_version=”4.15″ header_font=”Bodega sans Black|||on|||||” header_font_size=”30px” body_font=”Serenity Medium||||||||” body_text_color=”#9d1160″ body_font_size=”20px” image_icon_custom_padding=”8px|8px|8px|8px|false|false” custom_margin=”|||-230px|false|false” custom_margin_tablet=”|||0px|false|false” custom_margin_phone=”” custom_margin_last_edited=”on|desktop” custom_padding=”||25px|0px|false|false” border_radii_image=”on|100%|100%|100%|100%” icon_font_size=”20px” use_circle=”on” circle_color=”#9d1160″ global_colors_info=”{}” image_icon_background_color__sticky_enabled=”#7EBEC5″ image_icon_background_color__sticky=”#7EBEC5″]

  • Bak of rooster de saté spiesjes.
  • Op het eind even insmeren met de ketjap/gember/limoen/sesamolie dressing.

Stap 3

||divi||400″ icon_color=”#9d1160″ image_icon_background_color=”#9d1160″ icon_placement=”left” image_icon_width=”20px” admin_label=”3″ _builder_version=”4.15″ header_font=”Bodega sans Black|||on|||||” header_font_size=”30px” body_font=”Serenity Medium||||||||” body_text_color=”#9d1160″ body_font_size=”20px” image_icon_custom_padding=”8px|8px|8px|8px|false|false” custom_margin=”|||-230px|false|false” custom_margin_tablet=”|||0px|false|false” custom_margin_phone=”” custom_margin_last_edited=”on|tablet” custom_padding=”||25px|0px|false|false” border_radii_image=”on|100%|100%|100%|100%” icon_font_size=”20px” use_circle=”on” circle_color=”#9d1160″ global_colors_info=”{}” image_icon_background_color__sticky_enabled=”#7EBEC5″ image_icon_background_color__sticky=”#7EBEC5″]

  • De maïs opwarmen en mengen met de kokosmelk.
  • Warm de Easy Chicken Tonight Saté op volgens de aanwijzing op de verpakking en serveer deze apart alsmede de dressing.

Stap 4

||divi||400″ icon_color=”#9d1160″ image_icon_background_color=”#9d1160″ icon_placement=”left” image_icon_width=”20px” admin_label=”4″ _builder_version=”4.15″ header_font=”Bodega sans Black|||on|||||” header_font_size=”30px” body_font=”Serenity Medium||||||||” body_text_color=”#9d1160″ body_font_size=”20px” image_icon_custom_padding=”8px|8px|8px|8px|false|false” custom_margin=”|||-230px|false|false” custom_margin_tablet=”|||0px|false|false” custom_margin_phone=”” custom_margin_last_edited=”on|tablet” custom_padding=”||25px|0px|false|false” border_radii_image=”on|100%|100%|100%|100%” icon_font_size=”20px” use_circle=”on” circle_color=”#9d1160″ global_colors_info=”{}” image_icon_background_color__sticky_enabled=”#7EBEC5″ image_icon_background_color__sticky=”#7EBEC5″]

  • Eventueel kan er rijst bij geserveerd worden.
  • Eet smakelijk.

Deel dit recept met vrienden