Chicken Tonight Tandoori
met rijst en flatbread
Bereidingstijd
20 Minuten
Niveau
Eenvoudig
Voor
3 personen
Ingrediënten voor 3 personen
- 1 pot Easy Chicken Tonight Tandoori
- Handjevol vers gebrande cashewnoten
- 1 zak gesneden ijsbergsla 200g
- 2 (vega) kipdijfilet, in kleine stukjes gesneden
- 2 eetlepels extra vierge olijfolie
- 10 kerstomaatjes, gehalveerd
- 4 lenteuitjes, grof gehakt
- 150 gram witte rijst
- 1 verpakking flatbread
- 2 uiten in halve ringen gesneden
- Bakboter
- Peper en zout naar smaak
Bereiding:
Stap 1
- Kook de witte rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap 2
- Bak de (vega) kipdijfilet stukjes in olie gaar.
- Doe een klont boter in de pan en bak de uienringen.
Stap 3
- Maak intussen de tomatensalade door in een kom 2 grof gehakte lenteuitjes te mengen met de gehalveerde tomaatjes, 2 eetlepels extra vierge olijfolie en naar smaak peper en zout toe te voegen.
Stap 4
- Verwarm de Tandoorisaus.
Stap 5
- Besprenkel het flatbread met water en gril deze 1-2 minuten in de oven.
- Bestrijk elk flatbread met de gewenste hoeveelheid tandoorisaus en verdeel de (vega) kipdijfilet stukjes, gebakken ui, ijsbergsla en cashewnoten erover.
- Serveer het flatbread met de tomatensalde en rijst.
Ingrediënten voor 2 personen
- 1 pot Easy Chicken Tonight Tandoori
- Handjevol vers gebrande cashewnoten
- 1 zak gesneden ijsbergsla 200g
- 2 (vega) kipdijfilet, in kleine stukjes gesneden
- 2 eetlepels extra vierge olijfolie
- 10 kerstomaatjes, gehalveerd
- 4 lenteuitjes, grof gehakt
- 150 gram witte rijst
- 1 verpakking flatbread
- 2 uiten in halve ringen gesneden
- Bakboter
- Peper en zout naar smaak
Stap 1
- Kook de witte rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap 2
- Bak de (vega) kipdijfilet stukjes in olie gaar.
- Doe een klont boter in de pan en bak de uienringen.
Stap 3
- Maak intussen de tomatensalade door in een kom 2 grof gehakte lenteuitjes te mengen met de gehalveerde tomaatjes, 2 eetlepels extra vierge olijfolie en naar smaak peper en zout toe te voegen.
Stap 4
- Verwarm de Tandoorisaus.
Stap 5
- Besprenkel het flatbread met water en gril deze 1-2 minuten in de oven.
- Bestrijk elk flatbread met de gewenste hoeveelheid tandoorisaus en verdeel de (vega) kipdijfilet stukjes, gebakken ui, ijsbergsla en cashewnoten erover.
- Serveer het flatbread met de tomatensalde en rijst.