Chicken Tonight Tandoori
Bietenwrap met witte biet, peer en Tandoori saus
Bereidingstijd
20 Minuten
Niveau
Eenvoudig
Voor
4 personen
Ingrediënten voor 4 personen
- 1 pot Easy Chicken Tonight Tandoori
- 4 wraps van biet
- 1 peer
- Vadouvan specerijen
- 4 kleine gekookte witte bieten
- 100 gram witte rijs gekookt
- 50 cc kokosmelk
- handje vol rucola sla
Bereiding:

Stap 1
- Draai de oven op een temperatuur van 150 graden Celsius.
- Neem de wraps en bak ze één voor één in een koekenpan om en om.

Stap 2
- Wrijf een bakblik in met boter of olie en leg de wrap erop.
- Smeer de helft van de wrap in met de warm gemaakte Tandoori saus.

Stap 3
- Vul de binnenkant met 1/4 deel van de warme rijst.
- Leg de rand vol met plakjes gesneden biet.
- Vouw de wrap dicht.

Stap 4
- Bak nu de stuken peer in de koekenpan en estrooi deze met Vadouvan specerijen.
- Zet ze dan 10 minuten in een warme oven.

Stap 5
- Plaats op de wrap een stuk peer en top af met wat rucola.
- Serveer nog wat saus apart.
- Besprenkel met de warme kokosmelk.
Bieten zijn er in alle maten en kleuren, ze zijn volzoet van smaak en aards. De witte heeft dit iets minder dan de andere kleurtjes.

Ingrediënten voor 4 personen
- 1 pot Easy Chicken Tonight Tandoori
- 4 wraps van biet
- 1 peer
- Vadouvan specerijen
- 4 kleine gekookte witte bieten
- 100 gram witte rijs gekookt
- 50 cc kokosmelk
- handje vol rucola sla
Stap 1
- Draai de oven op een temperatuur van 150 graden Celsius.
- Neem de wraps en bak ze één voor één in een koekenpan om en om.
Stap 2
- Wrijf een bakblik in met boter of olie en leg de wrap erop.
- Smeer de helft van de wrap in met de warm gemaakte Tandoori saus.
Stap 3
- Vul de binnenkant met 1/4 deel van de warme rijst.
- Leg de rand vol met plakjes gesneden biet.
- Vouw de wrap dicht.
Stap 4
- Bak nu de stuken peer in de koekenpan en estrooi deze met Vadouvan specerijen.
- Zet ze dan 10 minuten in een warme oven.
Stap 5
- Plaats op de wrap een stuk peer en top af met wat rucola.
- Serveer nog wat saus apart.
- Besprenkel met de warme kokosmelk.
Bieten zijn er in alle maten en kleuren, ze zijn volzoet van smaak en aards. De witte heeft dit iets minder dan de andere kleurtjes.