Chicken Tonight Tomaten
met ravioli’s
Bereidingstijd
25 Minuten
Niveau
Eenvoudig
Voor
2 personen
Ingrediënten voor 2 personen
- 1 pot Easy Chicken Tonight Tomaten
- 1 schaaltje verse ravioli, met ricotta
- 3 eetlepels olijfolie
- Stuk wortel van 7 cm , in plakes gesneden
- Stengel bleekselderij in stukjes gesneden
- 10 mini tomaatjes
- Halve ui in stukjes gesneden
- Scheutje witte wijn
- 2 eelepels gehakte peterselie
- 4 plakken focaccia
- 1 zakje geraspte kaas
- 2 kropjes Romaine sla, wassen
- Pecan nootjes
Voor de dressing:
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel rode wijnazijn
- 1 theelepel mosterd
Bereiding:
Stap 1
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap 2
- Maak in een ruime pan of bakblik de olijfolie warm.
- Voeg vervolgens de ui, wortel en selderij toe en bak dit rustig 10 minuten.
Stap 3
- Veg dan de wijn en de tomaatjes toe.
- Deksel op de pan en nog 10 minuutjes laten sudderen.
Stap 4
- Ondertussen de kaas op de plakjes focaccia strooien en in een hete ven laten smelten.
- Daarna de sla aanmaken met de dressing.
Stap 5
- Als laatste de ravioli laten koken volgens de aanwjzing op de verpakking.
- Ondestussen ook de Easy Chicken Tonight Tomaten saus verwarmen volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 6
- Leg de ravioli’s in de pan met de groente en giet de saus erover.
- Bestrooi met peterselie en pecan nootjes.
- Serveer met de sla en de focaccia.
Ingrediënten voor 2 personen
- 1 pot Easy Chicken Tonight Tomaten
- 1 schaaltje verse ravioli, met ricotta
- 3 eetlepels olijfolie
- Stuk wortel van 7 cm , in plakes gesneden
- Stengel bleekselderij in stukjes gesneden
- 10 mini tomaatjes
- Halve ui in stukjes gesneden
- Scheutje witte wijn
- 2 eelepels gehakte peterselie
- 4 plakken focaccia
- 1 zakje geraspte kaas
- 2 kropjes Romaine sla, wassen
- Pecan nootjes
Voor de dressing:
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel rode wijnazijn
- 1 theelepel mosterd
Stap 1
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap 2
- Maak in een ruime pan of bakblik de olijfolie warm.
- Voeg vervolgens de ui, wortel en selderij toe en bak dit rustig 10 minuten.
Stap 3
- Voeg dan de wijn en de tomaatjes toe.
- Deksel op de pan en nog 10 minuutjes laten sudderen.
Stap 4
- Ondertussen de kaas op de plakjes focaccia strooien en in een hete ven laten smelten.
- Daarna de sla aanmaken met de dressing.
Stap 5
- Als laatste de ravioli laten koken volgens de aanwjzing op de verpakking.
- Ondestussen ook de Easy Chicken Tonight Tomaten saus verwarmen volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 6
- Leg de ravioli’s in de pan met de groente en giet de saus erover.
- Bestrooi met peterselie en pecan nootjes.
- Serveer met de sla en de focaccia.