Chicken Tonight Tomaten

met ravioli’s

Bereidingstijd

 25 Minuten

Niveau

Eenvoudig

Voor

2 personen

Ravioli's met tomatensaus

Ingrediënten voor 2 personen

  • 1 pot Easy Chicken Tonight Tomaten
  • 1 schaaltje verse ravioli, met ricotta
  • 3 eetlepels olijfolie
  • Stuk wortel van 7 cm , in plakes gesneden
  • Stengel bleekselderij in stukjes gesneden
  • 10 mini tomaatjes
  • Halve ui in stukjes gesneden
  • Scheutje witte wijn
  • 2 eelepels gehakte peterselie
  • 4 plakken focaccia
  • 1 zakje geraspte kaas
  • 2 kropjes Romaine sla, wassen
  • Pecan nootjes

Voor de dressing:

  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel rode wijnazijn
  • 1 theelepel mosterd

Bereiding:

Stap 1

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.

Stap 2

  • Maak in een ruime pan of bakblik de olijfolie warm. 
  • Voeg vervolgens de ui, wortel en selderij toe en bak dit rustig 10 minuten. 

Stap 3

  • Veg dan de wijn en de tomaatjes toe.
  • Deksel op de pan en nog 10 minuutjes laten sudderen. 

Stap 4

  • Ondertussen de kaas op de plakjes focaccia strooien en in een hete ven laten smelten. 
  • Daarna de sla aanmaken met de dressing.

Stap 5

  • Als laatste de ravioli laten koken volgens de aanwjzing op de verpakking.
  • Ondestussen ook de Easy Chicken Tonight Tomaten saus verwarmen volgens de aanwijzing op de verpakking. 

Stap 6

  • Leg de ravioli’s in de pan met de groente en giet de saus erover. 
  • Bestrooi met peterselie en pecan nootjes. 
  • Serveer met de sla en de focaccia. 
Ravioli's met tomatensaus

Ingrediënten voor 2 personen

    • 1 pot Easy Chicken Tonight Tomaten
    • 1 schaaltje verse ravioli, met ricotta
    • 3 eetlepels olijfolie
    • Stuk wortel van 7 cm , in plakes gesneden
    • Stengel bleekselderij in stukjes gesneden
    • 10 mini tomaatjes
    • Halve ui in stukjes gesneden
    • Scheutje witte wijn
    • 2 eelepels gehakte peterselie
    • 4 plakken focaccia
    • 1 zakje geraspte kaas
    • 2 kropjes Romaine sla, wassen
    • Pecan nootjes

    Voor de dressing:

    • 4 eetlepels olijfolie
    • 1 eetlepel rode wijnazijn
    • 1 theelepel mosterd
]

Stap 1

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
]

Stap 2

  • Maak in een ruime pan of bakblik de olijfolie warm.
  • Voeg vervolgens de ui, wortel en selderij toe en bak dit rustig 10 minuten.
]

Stap 3

  • Voeg dan de wijn en de tomaatjes toe.
  • Deksel op de pan en nog 10 minuutjes laten sudderen.
]

Stap 4

  • Ondertussen de kaas op de plakjes focaccia strooien en in een hete ven laten smelten.
  • Daarna de sla aanmaken met de dressing.
]

Stap 5

  • Als laatste de ravioli laten koken volgens de aanwjzing op de verpakking.
  • Ondestussen ook de Easy Chicken Tonight Tomaten saus verwarmen volgens de aanwijzing op de verpakking.
]

Stap 6

  • Leg de ravioli’s in de pan met de groente en giet de saus erover.
  • Bestrooi met peterselie en pecan nootjes.
  • Serveer met de sla en de focaccia.

Deel dit recept met vrienden